86.000 Artikel ab Lager
Für privat- & Gewerbekunden
sticky-noteKauf auf Rechnung
Zahlen Sie nach Warenerhalt
verifyGeprüfte Originalware
Garantierte Herstellerqualität
return-product30 Tage Rückgaberecht*
Für nicht-konfigurierte Produkte

Het bonusprogramma van Motionparts

Ons cadeau aan vaste klantenHet Motionparts Bonusprogramma

Als lid van ons gratis bonusprogramma profiteert u van aantrekkelijke beloningen. U ontvangt punten voor elke bestelling en kunt deze inwisselen voor Motionparts-artikelen of willekeurige artikelen die online beschikbaar zijn. De registratie gebeurt automatisch bij het aanmaken van een klantaccount bij uw eerste bestelling. Neem telefonisch of per e-mail contact op met onze klantenservice om uw bestaande puntensaldo in te wisselen.

Ons bonusprogramma uitgelegd in 3 stappen

1. Aanmelden en punten verdienen

U maakt een klantaccount aan bij uw eerste bestelling en verdient beloningspunten voor elke euro omzet.

2. Status verhogen

Het totale aantal punten dat u ooit heeft verzameld, bepaalt uw status. Naarmate uw status stijgt, ontvangt u meer punten per uitgegeven euro.

3. Geniet van voordelen

Met elke uitgegeven euro stijgt uw puntensaldo. Dit kunt u op elk moment inwisselen voor kortingsbonnen of internetartikelen (bijvoorbeeld Amazon). Voor speciale artikelwensen is persoonlijk overleg mogelijk.

Progressieve beoordeling van uw omzet

Profiteer bij regelmatige bestellingen van een voortdurend verbeterende status en progressieve beoordeling van uw omzet.

Prämienpunkte sammelnSie erhalten pro ausgegebenem Euro1P°/ Euro1.2 P°/ Euro1.3 P°/ Euro1.5 P°/ EuroPunkteguthaben vielfältig einlösen?Bonus pro ausgegebenem Euro250€ ausgeben5€ erhalten209€ ausgeben5€ erhalten193€ ausgeben5€ erhalten167€ ausgeben5€ erhaltenBlueSilverGoldPlatinumAb RegistrierungAb 250* MPP°Ab 1000* MPP°Ab 4000* MPP°*Summe aller jemals erhalten Punkte

Veelgestelde vragen

Hoe neem ik deel aan het MotionParts loyaliteitsprogramma?

Onze klanten nemen automatisch deel aan MotionParts Point° en genieten dus van alle voordelen. Het aanmaken van een klantaccount is ook mogelijk hier.
Hoe wissel ik mijn punten in voor cashback vouchers?

Met de MPP° knop aan de linkerkant van elke pagina van MotionParts heeft u de mogelijkheid om het bonusprogramma te openen en ook vouchers in te wisselen voor uw puntensaldo. U ontvangt onmiddellijk een individuele vouchercode op uw e-mailadres en kunt deze als kortingscode invoeren tijdens het bestelproces. De inwisselbare waarde van kortingsvouchers is gebaseerd op de brutowaarde van een te plaatsen bestelling.

Hoe kan ik deelname aan MotionParts weigeren?

Deelname vindt automatisch plaats zodra u een account aanmaakt bij MP Points° en is verankerd in onze algemene voorwaarden. Het bijschrijven van de omzetpunten gebeurt automatisch en heeft geen enkel nadeel voor u.Hoe bereik ik een status en hoe lang is deze geldig?

Het bereiken van de volgende hogere status gebeurt automatisch zodra het totale aantal verzamelde punten de bijbehorende drempel overschrijdt. Aangezien het totale aantal verzamelde punten hiervoor bepalend is, heeft het inwisselen van kortingsbonnen geen negatieve invloed op het behalen van een status. Eenmaal behaalde status is onbeperkt geldig.

In welke gevallen worden er geen punten bijgeschreven?

In geval van retournering van uw kant of wijziging van de geplaatste bestelling worden er geen punten bijgeschreven, of alleen de punten die overeenkomen met de laatst bevestigde bestelling van MotionParts.


Hoe kan ik mijn punten inwisselen voor cashback vouchers?

Met behulp van de MPP° knop aan de linkerkant van elke pagina van MotionParts kunt u het bonusprogramma openen en vouchers inruilen voor uw puntensaldo. U ontvangt direct een individuele vouchercode op uw e-mailadres en kunt deze als kortingscode tijdens het bestelproces invoeren. De inwisselbare waarde van kortingsvouchers is gebaseerd op de brutowaarde van een te plaatsen bestelling.

SOFORT Visa Mastercard American Express PayPal